Begrafenis

Om principiële redenen verzorgen wij alleen begrafenissen. Wij verzorgen begrafenissen op Tholen, Sint Philipsland, Schouwen-Duiveland, Zuid-Beveland en omstreken maar in overleg zijn wij overal te ontbieden.

Wij verzorgen begrafenissen op Tholen,
Sint Philipsland, Schouwen-Duiveland, Zuid-Beveland en omstreken maar in overleg zijn wij overal te ontbieden.

 

Naast het vervoer per rouwauto kunnen wij u ook andere mogelijkheden aanbieden zoals bijvoorbeeld de rouwkoets.

Vervoer

Begrafenisverzorging Dorst beschikt over twee eigen stijlvolle zwarte rouwauto’s.

Een overledene wordt altijd met onze rouwauto overgebracht van de plaats van overlijden naar het woonhuis, rouwcentrum of andere locatie van opbaring.

En indien gewenst wordt er op de dag van begraven naar de begraafplaats gereden.

Volgauto’s

Als dit wenselijk is kunnen wij zwarte volgauto’s leveren. Deze auto’s zijn leverbaar voor 4 of 7 personen. De rouwstoet kan eveneens bestaan uit grijze of een andere kleur auto’s.

Rouwkoets

Naast het vervoer per rouwauto kunnen wij u ook andere mogelijkheden aanbieden zoals bijvoorbeeld de rouwkoets. U kunt bij ons informeren naar de mogelijkheden.

De familie beslist of de overledene op de schouder gedragen wordt of dat deze op de rijdende baar naar het graf begeleidt wordt.

Dragers

Begrafenisverzorging Dorst heeft beschikking over eigen dragers. De dragers begeleiden de overledene vanuit kerk of rouwcentrum naar of op de begraafplaats. De familie beslist of de overledene op de schouder gedragen wordt of dat deze op de rijdende baar naar het graf begeleidt wordt.

Tegenwoordig wordt de overledene regelmatig door familieleden begeleidt. Het is aan de nabestaanden hier een keus in te maken.